Дакота Джонсън е на корицата на лятното издание на списание Marie Claire. В интервюто си тя разказва за проблемите, които има още от тийнейджърска възраст.

"Боря се с депресията от малка - откакто бях на 14 или 15 години", споделя актрисата, като допълва, че още тогава и - с помощта на професионалисти, е осъзнала, че това емоционално състояние е нещо, което може да я спъне.

Джонсън казва, че никога преди не е говорила за своите пристъпи с депресия, просто защото не е искала някой друг да отговаря за собствените ѝ проблеми.

"Научих да приемам психическото си състояние като нещо красиво, защото ми помага да чувствам света, да го усещам по един по-различен и интересен начин", разказа 30-годишната актриса.

Тя осъзнава, че има някои странности в характера си, но е категорична, че се справя сама с тях и не занимава никой друг с проблема си.

"Именно тези мои странности всъщност са ми помагали неведнъж в изграждането на сложни образи на екрана. Включително и на този в предстоящия ми филм The High Note", допълва още Дакота Джонсън.

Дакота Джонсън, Architectural Digest и как изглежда домът на актрисата в Лос Анджелис

На гости в дома на Дакота Джонсън

Малка дървена къщурка с много растения отпред