Малко преди обявяването на карантина почти навсякъде по света заради все по-бързото разпространение на новия коронавирус, Дакота Джонсън покани на гости екипа на Architectural Digest, който има честта да разгледа и покаже на феновете на актрисата дома ѝ в Лос Анджелис.

В дома на Майкъл Корс

В дома на Майкъл Корс

Как изглежда апартаментът на един дизайнер

Пред изданието Дакота споделя, че се премества тук преди пет години и това е първата къща, която купува, защото се влюбва в нея от пръв поглед. Страшно много ѝ харесва, че има много прозорци и зеленина и че влиза толкова много естествена светлина.

Цяла стена от дневната ѝ е с огромни входни врати, което е едно от уникалните неща в дома на Джонсън. Както самата тя определя жилището си - "то е като сбъдната мечта за къщичка на дървото. Или на лодка."

Дакота Джонсън наема фирмата за интериорен дизайн Pierce & Ward, за да превърне дома в нейната "крепост", като основните акценти са дървото и камъкът.

Много от мебелите и аксесоарите в дома ѝ са винтидж. Актрисата казва, че много си пада по такива неща. Една от големите ѝ страсти са винилите и тя има голяма колекция от тях.

Сред любимите ѝ хобита е и готвенето. Споделя, че искрено се наслаждава да го прави в своята зелена кухня, която обожава най-вече заради прекрасния цвят, който е избрала. Допълва, че никога не е разбирала защо хората събират толкова много чаши и чинии, които на практика не използват, но признава, че самата тя вече има много посуда, която държи само за красота.

В градината си актрисата пък има маса, направена от дървения материал от яхтата на Уинстън Чърчил, както и страшно много растения, голяма част от които е садила тя самата.

"Този дом е моята котва", казва Джонсън на Architectural Digest, докато гордо им показва градинските си мебели.

В дома на Лили Олдридж

В дома на Лили Олдридж

Как изглежда къщата на един "ангел"