Миналата година бяхме много изненадани, когато разбрахме, че Warner Bros. са се отказали от филма за Батгърл.

Batgirl, Waner Bros. и решението на компанията да се откаже от филма за Батгърл

Филмът за 90 милиона, който няма да види бял свят

Интересното решение на Waner Bros. за Batgirl

Изненадата беше толкова голяма поради една проста причина - Batgirl е бил напълно заснет и завършен и е трябвало само да се пусне по кината.

Тогава студиото жертва вложените във филма 90 милиона долара - нещо, което определено не се случва често. Оказва се обаче, че в Warner Bros. ще им стане навик да го правят.

От Variety разбираме, че студиото е пуснало гилотината върху още един филм. Този път потърпевш е Джон Сина, който трябваше да видим в Coyote vs. Acme - микс между анимация и игрален филм.

Coyote vs. Acme е с бюджет от 30 милиона долара и беше одобрен от старото управление на Warner Bros., начело с Джейсън Килар. Трябваше да го видим и в HBO Max.

Откакто Дейвид Заслав обаче пое кормилото на компанията, той промени посоката на движение и реши, че усилията и парите трябва да бъдат насочени не върху стрийминга, а върху кината. И очевидно филмът със Сина не пасва на тази концепция.

Джон Сина, рекорд по изпълнени желания за Make-A-Wish и рекордът на Гинес

Как Джон Сина стана рекордьор на Гинес

Ето с какво

Coyote vs. Acme трябваше да бъде в кината този юли, но бе заместен от "Барби". А следващите анимации, които ще видим от Warner Bros. като цяло, ще са с фокус върху кината, а не върху стрийминг платформата.