Започваме петъчната музикална селекция с Cardi B, която се завръща с първия си нов сингъл за 2022 г.  "Hot Shit (Feat. Ye West & Lil Durk)" беше представена с кратка реклама по време на връчването на наградите BET Awards за 2022г. 

Парчето среща три от най-големите сили на модерния рап, обединяващи усилия в този нов сингъл, който със сигурност ще предизвика горещи летни реакции.

Продължаваме с Tiеsto, който обедини сили с Charli XCX за песента "Hot in It".

"Още от секундата, в която чух частта на Charli в песента, знаех, че ще бъде голям успех и беше невероятно да видя как всички реагират на посланието на песента." казва Tiesto. "Много съм развълнувана да се разгорещя (get hot in it) това лято" - допълва Charli XCX.

Рязко сменяме стила, за да чуем Принцът на мрака Ози Озбърн, който ще издаде новия си албум Patient Number 9 на 9 септември. Вече можем да чуем и едноименния сингъл от него. Тринадесетият студиен албум на Ози Озбърн ще съдържа 13 песни, продуцирани от Андрю Уат.

В записите участват Чад Смит (Red Hot Chili Peppers), Робърт Трухильо (Metallica), Дъф Маккаган(Guns N'Roses), Тони Айоми, Ерик Клептън, Джош Хоми (Queens Of The Stone Age), Майк Маккрийди (Pearl Jam), Зак Уайлд (Black Label Society), както и покойният Тейлър Хоукинс (Foo Fighters).

Няма как да минем и без Imagine Dragons, които представя продължението на Mercury - ACTS 1 с ново двойно издание от 32 песни, озаглавено Mercury - ACTS 1 & 2. Ние страшно много се запалихме по "Blur". 

Mercury - ACT 1 е фокусиран предимно върху разтърсващата загубата на любим човек и непосредственото чувство за празнота. Колекцията е емоционален разказ за борбите, с които се сблъскват в живота от бандата. Второто действие Mercury - ACT 2 символизира надеждата за светлина в края на тунела и спокойствието, което изглежда невъзможно за постигане след изживяната болка.

Бионсе, Ейми Лий, Дейв Стюарт, Gorillaz, Imagine Dragons,  Дичо - 5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

Бионсе се завърна

Завършваме с дългоочакваната дебютна песен на тийн бандата от Графит от Силистра, които представиха "Летя".

Парчето е по музика и аранжимент на Иван Неделчев, а текста е съвместен проект на групата и Боби Ейнджъл.