Сериалът The Crown вече беше събитие и без включването на една от най-пикантните сюжетни линии в него - тази за Чарлз и Даяна. Сега обаче става ясно, че създателите му смятат да стигнат още по-далеч в историята на английското кралско семейство.

Кейт Мидълтън, принц Уилям и новият, шести сезон на сериала The Crown

Ще има и шести сезон на The Crown

И кой ще бъде центърът на действието

The Crown са обявили кастинг за актриса, която да изиграе младата Кейт Мидълтън.

Информацията ни съобщават Variety, които цитират обявата: "Това е добра роля в спечелилия много награди драматичен сериал и търсим силна визуална прилика". Изданието допълва, че към обявата има и няколко снимки на Мидълтън от началото на 2000-те.

Кастингът ни дава да разберем, че явно началото на връзката между младият принц Уилям и Кейт Мидълтън ще бъде показана в шести сезон на The Crown, чиито снимки започват през август във Великобритания.

Кейт на дипломирането си от "Сейнт Андрю" през 2005 г.

Източник: GettyImages

Кейт на дипломирането си от "Сейнт Андрю" през 2005 г.

От Variety ни припомнят, че принц Уилям започва обучението си в университета "Сейнт Андрю" в Шотландия през 2001 г., когато е 19-годишен. Именно там се запознава с Кейт Мидълтън и осъзнава, че това е жената на живота му, когато тя дефилира на студентско ревю по прозрачна черна тюлена рокля.

Колкото до ролята на принц Уилям, за него актьор вече е избран. Това е Сенан Уест - 13-годишният син на Доминик Уест, който пък е в ролята на принц Чарлз в пети и шести сезон на The Crown.