Когато се появи в Netflix през 2018 г., Bird Box буквално помете конкуренцията и превъртя метриките за гледаемост в стрийминг платформата.

Bird Box, Сандра Бълок, Netflix и какъв рекорд постави филмът в стрийминг платформата

Апокалиптичен филм превъртя Netflix

Bird Box със Сандра Бълок постави рекорд

Като дори до днес продължава да е сред четирите най-гледани филма на стрийминг платформата като цяло. За втори филм все още нищо не се говори, но пък около пет години по-късно получаваме едно доста интересно продължение.

Bird Box Barcelona идва от продуцентите на оригиналния филм и както подсказва заглавието, този път действията няма да се развиват в Америка, а тук, в Европа.

Иначе, сюжетът ще бъде подобен, защото виждаме как отново някаква мистериозна сила кара хората да виждат най-големите си страхове и да се самоубиват. Единственият начин човек да се предпази е да не поглежда.

Netflix, Extraction, Bird Box и кои са най-гледаните филми на стрийминг платформата

Кои са най-гледаните филми на Netflix

Филми за гледане

По пътя към оцеляването в Барселона Себастиян намира още няколко души, които отчаяно искат да се спасят, но задачата им ще бъде доста сложно. Защото както помним от филма със Сандра Бълок, тази мистериозна сила използва някои хора като свои агенти, за да "просветлят" останалите. 

Bird Box Barcelona е в Netflix от 14 юли