Двойка от Мичиган има страхотен повод за радост. От една страна, защото им се ражда дете, а от друга, защото има нещо много специално в неговата поява. Това е фактът, че е първата дъщеря в семейството от 138 години. На 17 март Каролин и Андрю Кларк посрещат бебето Одри, което я прави първото момиче, родено от страната на Андрю от 1885 г. насам. Двойката вече има две момчета.

Маги Пашова, "По-здрави деца" и какво сподели авторката на книгата за храненето на децата

Маги Пашова ни учи как да имаме "По-здрави деца"

Нутриционистката за трудностите, заблудите и балансираното хранене на малките деца

Каролин разкрива пред DailyMail, че те остават истински изненадани, когато разбират, че ще имат момиченце. Особено, след като научава от съпруга си уникалната история на неговия род.

Каролин обяснява, че когато съпругът ѝ разказва за момчетата в семейството му, тя не му вярва. "О, шансът е 50-50 всеки път. Какво имаш предвид?" А той отвръща: "Казвам ти, че не сме имали момиче в нашата пряка линия от над 100 години", спомня си Каролин.

След това Каролин моли родителите му да потвърдят историята. Семейството на Андрю й разказва, че наистина не са имали момиче в пряката му родова линия, обяснявайки, че докато неговите "чичовци и братовчеди могат да се похвалят с момичета", в неговата линия не се е раждало такова от няколко поколения насам. 

Посрещането на първата дъщеря от 14 десетилетия е огромна благословия, особено след като Каролин трагично претърпява спонтанен аборт през януари 2021 г. Каролин отбелязва, че когато научава, че очаква дете отново, тя просто се радва, че ще има здраво бебе и не се интересува дали е момче или момиче. "Беше черешката на тортата, че е момиче", добавя обаче Каролин.

Тризнаците, които още с раждането си поставиха рекорд на Гинес

Тризнаците, които още с раждането си поставиха рекорд на Гинес

Кои са най-младите тризначки в света с рекорд

Когато семейството се събира миналия септември, за да отпразнува бременността и да разкрие пола на бебето, остават "шокирани", тъй като отдавна са загубили надежда, че ще се роди момиче в семейството им. Е, Одри е живото доказателство, че всичко е възможно.