Остават само още няколко седмици до премиерата на "Барби" и е напълно нормално феновете на Марго Роби и Райън Гослинг да са нетарпеливи да гледат филма.

Когато и Кейт Мидълтън реши да бъде Барби

Когато и Кейт Мидълтън реши да бъде Барби

Защото и принцесите харесват барби куклите

А с наближаването на премиерната дата разбираме и някои доста интересни подробности около него. Понеже няма как да е филм за Барби и всичко да не е в розово, режисьорката Грета Гъруиг е решила да боядиса всички декори именно в този цвят.

Те обаче са били толкова мащабни, че според Architectural Digest е била необходима толкова много розова боя, че в даден момент се е стигнало до трудното ѝ намиране в международен план. "Исках розовото да е много ярко и всичко да е почти прекалено", казва в имейл Гъруиг пред Architectural Digest.

Сара Грийнууд, която е отговаряла за дизайна на продукцията, казва, че се е стигнало до международен недостиг на флуоресцентния нюанс на боите Rosco. "Светът остана без розово", казва още тя.

Райън Гослинг пред GQ - за “Барби”, за Ева Мендес и за филмите, които винаги е искал да прави

Райън Гослинг проговори - за “Барби”, за Ева Мендес и за филмите, които винаги е искал да прави

Какво разказа актьорът пред GQ

Декорите в "Барби" са наистина специални, защото режисьорката казва, че е искала измисленият свят, в който живее Барби (Марго Роби), да бъде максимално изкуствен, но по автентичен начин. Ето защо небето например не е било плод на специални ефекти, както често се случва в подобни филми, а е било ръчно изрисувано с боя, пише Insider.