Вече сме го казвали и продължаваме да го мислим - Арнолд Шварценегер може всичко. Въпреки това за всички тези години сериалите сякаш му се изплъзваха.

Арнолд Шварценегер и първата му голяма роля в телевизията

Първата голяма роля на Арнолд Шварценегер в сериал

Ето от това имаме нужда

Виждали сме го, разбира се, в малки роли, като тази в последния сезон на "Двама мъже и половина" например, но до момента Арнолд не може да се похвали с главна роля в сериал. Но това съвсем скоро ще се промени.

Още през 2020 г. разбрахме, че Шварценегер е хвърлил око на сериал, а сега вече имаме и повече подробности, че и дори тийзър. Първата голяма роля на Арнолд Шварценегер в сериал ще бъде в екшън комедията на Netflix с името Fubar.

В осем епизода ще проследим как баща (Шварценегер) и дъщеря (Моника Барбаро) разбират, че са живели в пълна заблуда един за друг. Защото се оказва, че без да го знаят, и двамата са агенти на ЦРУ. 

В официално изявление Арнолд казва, че много често хората го питат кога отново ще направи екшън комедия като "Истински лъжи" (1994 г.). И според него Fubar не само "ще ни срита задниците", но и ще ни накара да се смеем.

Мария Шрайвър, Арнолд Шварценегер и какво сподели бившата на актьора за раздялата им

Бившата съпруга на Арнолд Шварценегер за раздялата им

Как се е чувствала Мария Шрайвър

Краткият тийзър пък ни загатва, че ще получим точно това, от което имаме нужда и което Арнолд обещава - екшън и хумор. Първият сезон на Fubar ще бъде в Netflix от 25 май.