Миналата седмица участниците в романтичното риалити "Един за друг" се сбогуваха с Галина и Владимир, които не успяха да се възползват от втория си шанс с повторното влизане във вилата на любовта. Сега първи в надпреварата са Радина и Петър, следвани от Виктория и Явор. С най-малко средства в сметката си пък са Виктория и Георги, които миналата седмица също получиха втори шанс като се върнаха в предаването.

Участниците в “Един за друг” - от пионки и стресирани домакини до Лара Крофт

Участниците в “Един за друг” - от пионки и стресирани домакини до Лара Крофт

Какво предстои на жените в предаването тази седмица

Тази седмица се очертава да е по-адреналинова от всяка друга досега, защото двойките ги очакват приключения по холивудски. Предизвикателствата ще са по-трудни, а участниците ще трябва да оцеляват като екшън герои, за да докажат, че са един за друг.

В първото индивидуално изпитание дамите ще се превъплътят в българската Лара Крофт в опит да преминат серия от опасни препятствия. Целта на нежните половинки ще бъде да спасят своя любим. Те ще трябва да положат огромни усилия, като катеренето по висока стена и скокът от шест метра са само част от препятствията по пътя им. Сред качествата, които дамите ще трябва да докажат, че притежават, за да спечелят залога на своите партньори, са бързина, отлична стрелба, хладнокръвие, добра памет, сила и издръжливост.

Снимка 614745

Източник: НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП

В първия епизод тази седмица ще видим как жените ще се справят с ролята на Лара Крофт, още повече когато опасности ги дебнат зад всеки ъгъл, ще разберем дали ще успеят да преодолеят страховете си, както и коя участничка ще бъде най-бърза и на коя паметта ще ѝ изневери. Освен това ще стане ясно също и коя двойка ще бъде първа във временното класиране след края на играта.

Неочаквано завръщане на елиминирани двойки и страховито предизвикателство в новия епизод на “Един за друг”

Изненади и страховито предизвикателство в “Един за друг”

Какво да очакваме тази седмица

"Един за друг" е в сряда и четвъртък от 21 ч. и в петък от 20 ч. по NOVA