Напук на променливото време, което не ни оставя и ден да се порадваме на слънчице без валежи, сме в супер настроение. Дали защото е петък, или защото все още сме в еуфория от Деня на детето вчера, но животът ни се струва прекрасен. 

Без повече лирически отклонения наостряме и двете уши към The Weeknd, който привлече истинския поп идол Мадона и рапъра Playboi Carti за новия си сингъл "Popular". Парчето излиза броени дни преди премиерата на сериала на HBO, The Idol, която е тази неделя, 4-ти юни.

"Popular" се пръсъедини към водещата песен от саундтрака Double Fantasy с Future, която The Weeknd изпълни за първи път по време на Coachella и достигна № 18 в класацията Billboard Hot 100.

След шест години чакане, Queens Of The Stone Age се завръщат ударно с чисто новия си албум In Times New Roman, който трябва да излезе на 16 юни.

Ако като на нас ви е липсвал гаражния брутален рок на Queens Of The Stone Age от миналото, тогава наистина ще харесате новия им сингъл "Carnavoyeur".

След представянето миналата седмица на BARBIE THE ALBUM, допълнено с разкриване на нов състав от изпълнители и първи сингъл, Atlantic Records пуснаха най-новата песен от звездния албум, съпътстващ дългоочаквания филм "Барби", с участието на Марго Роби и Райън Гослинг в ролите на Барби и Кен. 

След парчето на Дуа Липа, тази седмица илиза "WATATI" на Karol G, с участието на Aldo Ranks

А Boogie Wit da Hoodie се превърна в сила, която не е за подценяване, откакто се появи на музикалната сцена през 2016 г. Признат за разпространяването на новото звучене на Ню Йорк, роденият в Бронкс, Ню Йорк, е наречен от The New York Times "най-обещаващият млад рапър в последно време, идващ от града", който може да се похвали с близо 18 милиарда глобални стриймвания и с над 50 платинени и златни сертификата от RIAA до момента. 

Сега рапърът обединява усилия с Myke Towers за парчето "MVP". ESPN ще представи "MVP" в дигитални и социални промоции по време на полуфиналите на NBA. Това е шестата песен, издадена като част от колаборацията с Atlantic Records за този сезон на NBA.

5 нови песни от седмицата с Дуа Липа, OneRepublic, Simply Red, Foo Fighters, Ан-Мари и Шаная Туейн

5 нови песни от седмицата

Няколко групи и една секси певица с косоварски произход по средата

Завършваме с Foo Fighters, които днес, 2 юни, издават новия си албум But Here We Are. След като през последните седмици от групата многократно загатваха в социалните мрежи за нов материал, Дейв Грол и компания най-накрая издават нови песни след смъртта на барабаниста Тейлър Хокинс през 2022 г.

Продуциран от Foo Fighters, 11-ия студиен албум на групата е описан като "първата глава в новия живот на бандата". Мястото на барабаните на Хокинс заема Джош Фрийз, който от години работи с Foo Fighters като студиен музикант.