Тази седмица започваме с половинката на Никол Кидман - Кийт Ърбан, който се завърна с вълнуващи новини - новият му албум High ще излезе на 20 септември, отбелязвайки първото му издание от близо четири години.

За да даде на феновете представа какво предстои, Ърбан пусна и новия сингъл "Wildside".

5 нови песни тази седмица

5 нови песни тази седмица

От Гилмор до Fatboy Slim

Изпълнителят на хита "Old Town Road" Lil Nas X представя новия си трак "HERE WE GO!". Парчето е създадено специално за четвъртата част от филмовата поредица "Ченгето от Бевърли Хилс".

Рапърът лично споделя в Instagram профила си новината за партньорството с Netflix.

Бил Уайман обяви издаването на нов албум. Drive My Car бележи първия му албум от девет години и деветия солов албум на бившия басист на Rolling Stones.

Албумът, който трябва да излезе на 9 август, включва 10 песни, с две допълнителни песни в CD и дигитални версии. В допълнение към кавърите на "Thunder on the Mountain" на Боб Дилън, "Light Rain" на Taj Mahal и "Ain't Hurtin' Nobody" на Джон Прайн, Drive My Car включва пет песни, написани от или в съавторство с Уайман.

Megan Thee Stallion пусна своя очакван албум Megan днес, 28 юни.. Изпълнена с 18 песни, Мег сваля кожата си за своеобразно прераждане в третия си студиен албум.

Тя призовава Виктория Моне, GloRilla и UGK за помощ по време на проекта, които се включват в някои от парчетата. Ние бързо си харесахме "Where Them Girls At".

Елия Тодорова от 4 Magic дава обещаващ старт на самостоятелната си кариера с "Облак"

Елия от 4 Magic, която ще прогони всеки "Облак"

И как се работи с Павел Николов от Pavell & Venci Venc

"Направен за мен" ‒ новата песен на Елия Тодорова, излиза в разгара на лятото, за да подпали още по-силно страстните моменти. Елия пише песента в съавторство по текста и музиката с Павел Николов-Pavell, като идеята се реализира само за ден.

"Изцяло се доверих на Павел за това как трябва да звучи "Направен за мен", разказва Елия. "Имахме около десет работни варианта на песни, но изведнъж точно тази се получи толкова спонтанно, бързо и леко, че успяхме да я направим само за един ден".