Тази седмица петъчната дискотека започваме с Лейди Гага, която пусна не само нова песен, но и видео към нея. "Stupid Love" е пилотният сингъл от предстоящия шести студиен албум на певицата. Последният излезе през 2016 г., а оттогава Лейди Гага се правеше повече на актриса.

Продължаваме с Аланис Морисет, която ни зарадва с парчето "Smiling". Междувременно изпълнителката обяви, че тръгва на европейско турне през 2020 г., за да отпразнува 25 години от издаването на Jagged Little Pill, както и за да подкрепи предстоящия си нов албум Such Pretty Forks In The Road. Той излиза на 1 май 2020 г. 

Следва Джъстин Тимбърлейк и SZA, които представиха дуетното си парче "The Other Side". Песента е написана за предстоящия филм "Тролчета: Турнето" от Джъстин Тимбърлейк, Лудвиг Горансон (с Оскар за музиката към филма "Черната пантера"), Макс Мартин и Солана Роу (SZA). Филмът очакваме в кината у нас на 17 април 2020 г.

Сега наостряме уши към Afrojack, който се завърна след дълго отсъствие. Той обедини сили с Али Брук от Fifth Harmony за песента "All Night". Последният сингъл на диджея, озаглавен "Sad", има над 22 милиона слушания в Spotify. Да видим колко ще натрупа този.

Приключваме с предложение от българската музикална сцена. Става въпрос за едно парче на Стенли, което част от последния му албум "Чужди тела". Песента "Бягай от мен" може и да ни е позната вече, но със сигурност за пръв път имаме възможност да гледаме видеото към нея.