Няма по-подходяща песен за започване на петъчната дискотека от "RITMO (Bad Boys For Life)" на и J Balvin. Парчето е част от саундтрака към "Лоши момчета завинаги" - дългоочакваната трета част на един от най-успешните екшън филми на всички времена. В главните роли отново влизат вечните лоши момчета Уил Смит и Мартин Лорънс.

5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

За всеки по нещо

Продължаваме със Зейн и Сабрина Клаудио, които записаха общ сингъл. Двамата изпълнители пуснаха и видеоклипа на "Rumors". Сабрина издаде втория си студиен албум, озаглавен Truth Is на 4 октомври, като "Rumors" е единствената песен, която не е солова.

Следвайки жизнерадостното "Champions", Джеймс Блънт издава и докосващото трето парче "I Told You". То е част от дългоочаквания шести студиен албум Once Upon A Mind, планиран за 25 октомври.

JoJo пък разгръша нова страница с издаването на "Joanna". Песента дава гласност на мислите, породени от критиките към нея, както и към вътрешната й негативност, като се превръща в един деликатен коментар на това как социалните медии насърчават хората да казват каквото искат без страх от последици. 

Последно, като за десерт, си оставихме новото парче на Ицо Хазарта с Homelesz. Момчетата, в рамките на три минути и половина, отлично обобщават какво представлява България. Проницателният текст на "Имам човек" за пореден път представя реалността по специфичния за Хазарта изключително агресивен, саркастичен и ироничен начин. За пореден път успя и да ни впечатли.

5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

От Джей Ло до Михаела Филева