Няма по-подходяща песен, с която да започнем уикенда, от новото супер горещо и секси парче на Дженифър Лопес. Певицата закачливо ни приканва да танцуваме с нея в "Baila Conmigo". Дръзка визия, провокативен текст и много свежи латино ритми - друго не ни и трябва.

След палавата Джей Ло сменяме музикалния жанр, за да чуем един прекрасен дует - този на Ели Гулдинг и Андреа Бочели. Двамата изпълнители обединяват усилия за романтичната песен "Return To Love". По-голямата част от текста е на италиански, а нежният глас на Гулдинг е  перфектното допълнение към красивите и високи тонове на Бочели.

И ако Ели Гулдинг и Андреа Бочели не са успели да ни развълнуват, то Камила Кабейо със сигурност ще го направи. След като миналата седмица кубинската изпълнителка сподели третия си нов сингъл за годината от предстоящия ѝ албум Romance, идва ред и на четвъртия "Easy". 

От Камила Кабейо насочваме внимание право към Хари Стайлс и първият му нов сингъл от две години насам. Парчето носи името "Lights Up" и се появи преди броени часове в YouTube канала на изпълнителя, придружено с доста интригуващо видео, снимано в Мексико. Няма съмнение, че дори и поотделно, момчетата от One Direction продължават да правят страхотна музика.

Завършваме музикалната селекция с още една от любимките на редакцията - талантливата Михаела Филева, която нагледно демонстрира какво е да сме "Изгубени в Рая". Песента е част от втория самостоятелен албум на певицата - "Нова страница". Видеото пък е заснето на остров Лимнос в Гърция, където Михаела влиза в образа на изкусителна съблазнителка.