Тази седмица изборът на само пет парчета ще бъде доста труден, защото музикалната индустрия определено има какво да предложи.

И тъй като все пак трябва да започнем от някъде, правим го с Камила Кабейо, която сподели третия си нов сингъл за годината от предстоящия ѝ албум Romance, озаглавен "Cry for Me".

В Twitter секспилната кубинска певица сподели, че песента се опитва да улови усещането "когато бившият продължава напред по-бързо от теб и разбира се, ти искаш да е щастлив, но просто... .. не толкова бързо".

С трета нова песен за годината е и Чарли Пут. Продуциран от Пут и написан съвместно с Джей Кеш, "Cheating on You" следва предходния сингъл на Чарли - "Mother", който беше определен от списание People за "закачлив хит" и "химн на бунтарската тийнейджърска любов".

Продължаваме с още един от редакционните ни любимци, към когото определено имаме пристрастия. Става дума за Hozier, който направи впечатляваща колаборация с Марен Морис в "The Bones".

Идва ред на Dan + Shay и парчето "10,000 Hours", в сътрудничество с Джъстин Бийбър.

Изпълнителите на най-стриймваната кънтри песен за 2018 г. "Tequila" и канадецът пуснаха песента с придружаващо видео в YouTube канала на Бийбър днес, 4 октомври.

Приключваме музикалната селекция с Иги Поп и "Loves Missing". Новият му албум Free излезе в началото на септември и несъмнено всяко едно парче си струва да бъде чуто. Това е и първият диск на легендарния музикант от 2016 г. година насам, когато се появи Post Pop Depression.