Тази седмица започваме с нещо ново от P!NK, която представи дългоочаквания си сингъл. "Walk Me Home" е написана от Нейт Рюс, Скот Харис и P!NK, и ще бъде част от осмия студиен проект на изпълнителката. Албумът Hurts 2B Human трябва да излезе през април тази година.

След P!NK се насочваме директно към любимия (поне на нас) Роб Томас от Matchbox Twenty. Той обяви излизането на дългоочаквания си четвърти студиен албум Chip Tooth Smile, който ще бъде на пазара на 26 април. Новината е придружена и от първия официален нов сингъл "One Less Day (Dying Young)".

От Роб Томас - към Браян Адамс и една неочаквана колаборация с Дженифър Лопес. "That's How Strong Our Love Is" е част от новия албум Shine A Light на канадската звезда, който излиза след броени дни на 1 март.

На българската музикална сцена тази седмица има доста нови предложения. Едно от тях е новата песен на СкандаУ и Атанас Колев.

Парчето е озаглавено "Арабия" и идва с видеоклип, който дебютира в YouTube канала на СкандаУ на 19 февруари. Макар лично на нас песента да ни се струва малко глуповата, истината е, че се харесва на доста хора.

И ако при СкандаУ имахме колебания дали въобще да включим новия им сингъл в селекцията, то за "Браво" на Ицо Хазарта сме категорични. Ицо остава верен на своя стил и отново разкрива някои свои мисли за колегите си и за съвременните музикални продукции у нас. Текстът на "Браво" си е негов, а музиката и аранжиментът са на Бат Венци.