Докато вече бившият й съпруг Том Брейди за втори път официално се оттегля от активна спортна кариера, Жизел Бюндхен е изправена пред по-лесни решения за живота си. Като например това дали да участва на традиционния карнавал и достатъчно подготвена ли е за него.

Жизел Бюндхен, Louis Vuitton и завръщането на модела към обичайните задължения

Жизел Бюндхен захвърли дрехите

Моделът отново е в блестяща форма

Карнавалът в Рио де Жанейро - и на много места из цяла Бразилия, е традиционно събитие, което предшества Великденските пости и дава възможност на вярващите да се отдадат на танци и разгул в продължение на седмица.

Тази година карнавалът в Рио започва днес, 17 февруари, и ще продължи до 22 февруари включително. А най-известният бразилски модел е повече от готова да се включи във веселието.

42-годишната Бюндхен публикува видео в официалния си профил в Instagram, на което я виждаме да упражнява самба уменията си в компанията на популярния бразилски хореограф Жустин Нето.

На фона на песента Мариза Монте "Balança Pema" Жизел разкърши снага, с което за пореден път ни показа в каква забележителна форма се намира. И че когато си роден в Бразилия, самбата е в кръвта ти.

Няколко дни преди това - на Свети Валентин, Бюндхен публикува първите си снимки по случай Деня на влюбените, откакто е разделена с Брейди. На тях тя е в компанията на кучетата си.