В последните месеци Жизел Бюндхен неведнъж демонстрира колко трезво приема трудностите, през които преминава. Въпреки развода с половинката си Том Брейди, с когото споделя цели 13 години от живота си, моделът намира начин да продължи напред и да се радва на всеки един момент.

Какво се случва с Жизел Бюндхен шест месеца след раздялата с Том Брейди

Шест месеца след раздялата с Том Брейди - какво се случва с Жизел Бюндхен

Моделът има какво да ни каже

Затова 42-годишната Жизел не се колебае да се отдава на всякакви забавления, особено такива, които може да сподели с двете си деца. Като например карането на уейкборд. Ето защо може да я видим, облечена в бански или неопренов спортен костюм, сред топлите води на океана край Маями.

Модната икона, която наскоро се включи в новата модна кампания на Jimmy Choo, бе избрала семпъл черен бански костюм. Единственият аксесоар към него са чифт слънчеви очила, а русата ѝ коса - свободно спусната по гърба и раменете. Малко по-късно тя облече шарения неопренов костюм, за да се наслади максимално на карането на уейкборд.

Единствената компания в плажните приключения на Бюндхен бяха децата ѝ Бенджамин (13 г.) и Вивиан Лейк (10 г.), които тя споделя с бившия си съпруг Брейди, пише Daily Mail.

Явно Жизел се наслаждава максимално на всичко, което Маями може да предостави. Наскоро в интервю за People тя дори нарече града "свой дом". "Обичам Маями", каза тя пред изданието. "Обичам слънцето, топлината. Хората са много мили и гостоприемни. Наистина се чувствам се като у дома."

Жизел Бюндхен и почивката с двете й деца след развода с Том Брейди

Възстановява ли се Жизел Бюндхен

Моделът на заслужена почивка с децата с

Моделът се установи в града, след като се раздели с Том, през октомври 2022 г. "Аз съм много активна, а Маями ми дава възможност да бъда постоянно навън и това много ми харесва. Освен това е близо до Бразилия и сестрите ми често могат да ми гостуват, което ме прави щастлива", добави тя, имайки предвид сестра си близначка, Патриша и останалите - Рафаела, Грациела, Габриела и Ракел.