Зендая и Том Холанд са заедно от почти две години, през които са ни доказвали неведнъж колко искрена и красива е любовта помежду им.

7 години по-късно - на сцена на Coachella 2023 Зендая доказа, че още може да пее

7 години по-късно - Зендая доказа, че още го може

Разнороден талант

Актрисата преди е споделяла, че именно той ѝ е бил опора, докато е снимала трудни сцени за сериала "Еуфория". И както и се очаква да бъде в една наистина стабилна връзка, подкрепата при тях е взаимна. Сега Том Холанд издава колко много оценява търпението на Зендая докато той е работил по новия си сериал.

За ролята си в The Crowded Room актьорът разкрива, че е трябвало да остави косата си да порасне толкова много, че да изглежда неподдържана и рошава до нетърпимост. Освен това е трябвало и да я боядиса в по-тъмен цвят.

Факт е, че подобна визия е оправдана за ролята му на убиец, но разбира се, няма как да е лесно поносима през цялото останало време, в което не текат снимки. А то е било доста - почти цяла година. Толкова дълго не само самият Том Холанд е трябвало да се справя с дългата си и неподдържана коса, но и половинката му Зендая.

Зендая и Том Холанд - готови за следващата важна крачка в живота си

Стъпка напред за Зендая и Том Холанд

Какво се случва със звездната двойка

"Имах луда прическа. С бретон", казва актьорът в интервю за Radio Times. И не забравя да благодари на Зендая, че го е изтърпяла с подобен налудничав външен вид за толкова дълго време.