След като участваха заедно в "Спайдър-Мен: Няма път към дома" от 2017 г., Зендая и Том Холанд обявиха официално, че са двойка през 2021 г. и бързо се превърнаха в една от любимците ни. Наскоро Зендая демонстрира огромен пръстен на ръката си, който събуди подозрението, че двамата са сгодени. Някак естествено се заговори и че са се преместили да живеят заедно. 

Зендая, "Еуфория" и слуховете, че ще взима по 1 милион долара на епизод за трети сезон

Колко ще взима Зендая за трети сезон на "Еуфория"

Значителна сума

От Marie Claire разбираме, че Зендая се е установила в дома на Холанд в Лондон, който той закупи преди месеци на стойност три милиона долара. Въпреки че не спестява съдържание в социалните мрежи, двойката доста ревниво пази личния си живот. Все пак Зендая наруши мълчанието за съвместното им съжителство. 

В интервю за The Sun тя разкрива как поддържат мира вкъщи: "Той е наистина добър в кухнята, което е късмет, тъй като аз наистина съм склонна към инциденти", казва тя. "Отрано научихме, че само един от нас може да бъде в кухнята. И двамата сме маниаци на контрола, така че не можем да бъдем там заедно", признава актрисата.

Снимка 614778

Източник: GettyImages

Холанд купи жилището през януари и въпреки че самата Зендая притежава свой имот за близо четири милиона долара в Лос Анджелис, двамата решиха да се установят близо до мястото, където актьорът е израснал. Сега те живеят само на няколко километра от родния му град, съобщава изданието.

Пръстенът на Зендая, за който всички говорят

Пръстенът на Зендая, за който всички говорят

Има ли нещо общо с Том Холанд

От CinemaBlend пък пишат, че двойката планира да направи ремонт на стойност 311 хиляди долара, който ще включва фитнес зала, киносалон и... пещера.