От около две години знаем, че Том Холанд е решил да изпита максимума на възможностите си като актьор с ролята в сериала на Apple TV+ - The Crowded Room.

The Crowded Room, Том Холанд и най-предизвикателната роля на актьора до момента

Най-предизвикателната роля на Том Холанд (до момента)

The Crowded Room ще ни покаже актьора в нова светлина

И макар още да не сме видели филма, ролята в него се определя като една от най-предизвикателните в кариерата на актьора като цяло. По-късно разбрахме, че компания ще му правят Еми Росъм и Аманда Сейфрид, а вече имаме и първи трейлър, който ни потапя в атмосферата на The Crowded Room.

А тя е доста тежка, непредвидима и дори на моменти плашеща. Действието в 10-те епизода се развива в края на 70-те години на миналия век, когато Дани Съливан (Холанд) е арестуван заради престрелка, състояла се в Ню Йорк.

Трейлърът ни подсказва, че от серия разговори с Рая Гудуин (Сейфрид) ще се разкрият елементи от миналото му, които са го оформили в човека, който е днес. И макар да не изглежда агресивен, Дани всъщност може да има друго лице, което дори самият той не познава.

Корнел Мундруцо, който ни направи впечатление с работата си по Pieces of a Woman с Ванеса Кърби, ще режисира поне два от епизодите.

The Crowded Room е в Apple TV+ от 9 юни