Ангъс Клауд, известен с ролята си на Фезко от сериала на HBO "Еуфория", е бил намерен мъртъв в дома си в Окланд, Клифорния.

Барби Ферейра, "Еуфория", Сам Левинсън и напускането ѝ на сериала

"Еуфория" остана без една от звездите си

Ето какво се случва

Според Variety, малко преди обяд в полицията е постъпило обаждане за човек с влошено здравословно състояние. Когато екип е пристигнал на мястото, 25-годишният Клауд е бил вече мъртъв. Към момента причината за смъртта не е ясна.

Според TMZ, обаче майката на актьора е била тази, подала сигнала към властите, и в него като причина за състоянието му е посочила "предполагаема свръхдоза".

Източник, близък до семейството, е казал пред таблоида, че съвсем наскоро бащата на Ангъс Клауд е починал. Загуба, с която актьорът трудно е успял да се справи, като твърденията са, че в дните след смъртта на баща му, през главата на Клауд са преминавали мисли за самоубийство.

Ангъс Клауд, "Еуфория", HBO и как като на шега е получил ролята си в сериала

Да получиш роля в сериал като на шега

"Еуфория" определено се превърна в хит, а Ангъс Клауд е извадил голям късмет

Ангъс Клауд е учил в училището за изкуства в Оукланд заедно със Зендая. В момента, в който получава ролята си в "Еуфория", работи в ресторант в Бруклин. Към момента на смъртта на актьора снимките на трети сезон на сериала все още не са започнали.