В едно сме напълно сигурни - когато и където да се появи Зендая, след това всички говорят за нея. Направо си е истинско събитие.

Зендая, дефилето на Valentino в Париж и тоалетът, с който се появи актрисата

Зендая остави малко на въображението

Актрисата на ревюто на Valentino

През уикенда 26-годишната актриса отново накара всички не само да говорят за нея, но и да я гледат. Тя присъстваше на NAACP Image Awards и на всички им направи впечатление дългата рокля с доста предизвикателна кройка на Versace, пише People.

По-късно от профила ѝ в Instagram разбираме, че зелено-черният тоалет е вдъхновен от героинята Шиго от анимацията на Disney Kim Possible. Всъщност роклята за първи път бе показана на пролетното ревю на Versace през 2002 г. Но това не е всичко.

По-късно вечерта Зендая трябваше да връчи наградата в категорията за най-добър филм и тогава се появи на сцената в съвсем друг тоалет. Което пък ни накара да си мислим, че предния ѝ въобще не е бил толкова предизвикателен, колкото ни се е сторило.

Зендая бе облечена в дълга бяла пола и изрязан бралет. Всъщност тази визия е леко преработена версия на Prada SS1993. И тук може да няма замесени анимационни герои, които да са послужили като вдъхновение, но тоалетът отново е бил показван на дефиле и самата актриса сподели това.