Последните седмици не са никак леки за Илон Мъск, защото X, както той прекръсти Twitter, е изправен пред много сериозен проблем.

Парис Хилтън и Картър Картър Реум не спират с изненадите

Парис Хилтън пак го направи

Неочакваната новина на актрисата и съпругът ѝ

Заради негови коментари в социалната мрежа, които бяха приети за антисемитски, редица големи рекламодатели се оттеглиха от X. Нещо, което може да бъде пагубно за социалната мрежа и самият милиардер го призна.

Той вече доста остро нападна изпълнителният директор на Disney Боб Айгър и очевидно не смята да спира с нападките спрямо всички, които са оттеглили рекламите си от X.

На прицел сега се оказа Парис Хилтън. Компанията 11:11 Media на Хилтън спря всичките си реклами в социалната мрежа на Илон Мъск, последвайки примера на Disney.

В X тя е рекламирала серията си кухненски аксесоари Be an Icon, като през лятото на 2021 г. в Netflix дори се завъртя готварското ѝ предаване Cooking With Paris. То не пожъна успех, защото бе прекратено от стрийминг платформата след първия си сезон.

Мъск пък отговори на туит, който твърди, че Парис Хилтън е спряла да рекламира в X, защото социалната мрежа е прекалено полемична. В същото време към надписа има снимка на Хилтън, на която тя носи бял потник с надпис: "Спри да бъдеш беден".

Парис Хилтън и бебе Финикс - има ли детето макроцефалия

Защо всички не спират да говорят за бебето на Парис Хилтън

Снимката, която провокира съмненията

Илон Мъск отговори на този туит с мнението си, че рекламната кампания на Парис Хилтън не е била особено убедителна. А и добавя, че не смята, че Парис готви много като цяло. Всъщност е важно да уточним, че въпросната снимка на Парис е подвеждаща, защото тя никога не е носила потник с такъв надпис.