В момента Григор Димитров е в Испания за тенис турнир в Барселона. Първият съперник на българина ще бъде световният номер 120 - еквадорецът Емилио Гомес.

Григор Димитров, Самар Джашан Сатамиан и имат ли връзка тенисистът и художничката

Това ли е новата жена в живота на Григор Димитров

Занимава се с изкуство

От испанските медии научихме, че през уикенда Григор Димитров е бил ограбен посред бял ден, като крадци са отмъкнали часовника му на стойност 70 хиляди евро. Според La Vanguardia родният спортист е нападнат от крадци на мотори, докато се връща от тренировка.

Те нарочно удрят едно от страничните огледала на автомобила му, а след това отмъкват часовника, докато той се опитва да го оправи.

Снимка 614794

Източник: Instagram / grigordimitrov

Днес, 18 април, Григор използва своя Instagram, за да потвърди за случилото се и да благодари за подкрепата, която е получил.

"Благодаря на всички за милите съобщения през последните два дни. Най-важното нещо е, че не бях наранен и съм готов да играя през тази седмица в Барселона", пише  в профила си.

В какви отношения са Григор Димитров и Лолита Османова

Иска ли Лолита Османова да промени Григор Димитров

Разсъжденията на рускинята за любовта и раздялата в социалните мрежи

Откраднатият аксесоар е дело на на швейцарската компания Bianchet, в която Григор Димитров е инвеститор. Малко след като родният тенисист потвърди за инцидента, от компанията използваха своя профил в Twitter, за да коментират ситуацията. 

"Изпращаме обичта си към нашия приятел и партньор Григор Димитров след злощастния инцидент в Барселона, по време на който беше откраднат неговия Bianchet 1.618 Carbon Red. Изработваме нов, специално за теб", гласи посланието им в социалните мрежи.