Търси ли отново любовта Шакира? Това е въпрос, който милионите й фенове си задават след драматичната и много публична раздяла в Жерар Пике. Появиха се твърдения, че Том Круз има интерес към нея, но пък тя предпочитала колега музикант.

Шакира и Люис Хамилтън - все по-близки

Шакира и Люис Хамилтън - все по-близки

Колумбийската певица и британският пилот от F1 отново заедно

Докато не стана ясно, че колумбийската звезда има слабост към спортисти. Защото след раздялата с футболиста очевидно отношенията й със състезател във Формула 1 явно се развиват доста добре.

Говорим за Люис Хамилтън, разбира се. Според източник на People двамата "прекарват време заедно и са във фазата на опознаването. Като "забавни и флиртаджийски" са определени отношенията им от същия този източник.

За момента представителите на 46-годишната певица и 38-годишния състезател отказват да направят коментар относно евентуална връзка. Снимките обаче говорят сами за себе си. По време на Гран При в Барселона Шакира беше на трибуните, а след това се забавлява в компанията на завършилия втори Хамилтън. Той пък е поставил ръка около кръста й.

Шакира на Гран При в Маями

Източник: GettyImages

Шакира на Гран При в Маями

В края на май изпълнителката на "Hips Don't Lie" присъства и на надпреварата в Маями, а след края на състезанието двамата с Люис бяха забелязани на яхта заедно с група приятели. Самият Хамилтън пък очевидно предпочита жени от света на музиката - преди Шакира, той е излизал с Рита Ора, Ники Минаж и Никол Шерцингер.