Откакто се раздели с Пике, Шакира не беше засичана в компанията на никакви мъже. Или поне докато живееше в Барселона. След като се премести с децата си Саша и Милан в Маями обаче, колумбийската певица беше хваната да си бъбри сладко с Том Круз на състезание от F1. Както може да се очаква, съвместната им поява, породи съмнения, че двамата имат връзка.

Малко след това Шакира беше забелязана и с Люис Хамилтън на яхта пред крайбрежното й имение в Маями, Флорида за 20 милиона долара. Твърденията, че има нещо повече от приятелство между Шакира и пилотът от F1 започват да зачестяват. По-интересното е, че самата певица ги подхрани наскоро, след като отново посети състезание от F1, за да гледа на живо как ще се представи Хамилтън.

От папарашките снимки става ясно, че след това двамата са прекарали и вечерта заедно в компанията на свои приятели, за да се позабавляват. В състезанието, провело се в Барселона, победата отново грабна Макс Верстапен, а Хамилтън остана на втори.

Според информация на Daily Mail именно присъствието на Шакира е основната причина Люис Хамилдън да направи едно от малкото си добри представяния този сезон. По всичко личи, че освен Шакира и Люис е в отлично настроение - щастлив от компанията на колумбийската певица.

Като се има предвид, че Пике отдавна продължи напред с живота си с нова половинка до себе си в лицето на Клара Чиа Марти, няма да е никак странно и ако Шакира го направи. А и да си признаем, тя и Хамилтън ни се струват перфектна двойка.