Шакира и Том Круз привлякоха погледите към себе си и накараха всички да ги обсъждат, след като бяха забелязани заедно на Гран при на Формула 1 в Маями по-рано този месец. И двамата изглеждаше, че се наслаждават на времето, прекарвано заедно, и веднага се появиха твърдения, че между тях има нещо повече от приятелство.

Шакира и Том Круз - верни ли са твърденията за връзката им

Заедно ли са Шакира и Том Круз

Снимките, които накараха всички да говорят за тях

Според източник на OK! Magazine обаче Шакира не е заинтересована от Том Круз. Явно романтичните чувства не са взаимни, след като певицата дори е помолила актьора да спре да флиртува с нея.

Двамата всъщност се познават отпреди да се засекат на състезанието, но именно тогава са имали време да общуват повече. А Том Круз е останал наистина впечатлен от Шакира.

По думите на източника, актьорът си е тръгнал убеден, че имат потенциал за връзка, но певицата просто се е държала сърдечно. Том Круз обаче е искал да покаже по-ясно намеренията си и затова е изпратил цветя на Шакира. За нея обаче тази проява на интерес е дошла в повече.

"Тя не иска да го засрами или разстрои, но няма привличане или романтика от нейна страна - тя просто се държеше приятелски. Поласкана е, но не се интересува", споделя източникът.

Том Круз е първият мъж с когото Шакира е свързвана, откакто се раздели с Жерар Пике миналото лято, след като стана ясно, че ѝ е изневерявал. Миналия месец тя се премести от Испания в Маями, Флорида, за да може да се фокусира върху отглеждането на двамата си сина, които има от футболиста.

Какво ни подсказва трейлърът на „Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа“ с Том Круз

Том Круз в сблъсък с най-силния си враг до момента

Трейлър на "Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа"

През последните години за личния живот на Том Круз пък не се говори много, тъй като не е бил свързван с никого, откакто с колежката си от "Мисията невъзможна" Хейли Атуел прекратиха връзката си миналата година.