Рейчъл Макадамс e от звездите, които не споделят много от личния си живот и в това отношение винаги страни от светлините на прожекторите. Знаем единствено, че е във връзка със сценариста Джейми Линдън, от когото има две деца, син и дъщеря.

Рейчъл Макадамс, Джейми Линдън и новата бременност на актрисата от "Тетрадката"

Голямата новина на Рейчъл Макадамс

Макар и далеч от общественото внимание

Що се отнася до актьорството обаче, Рейчъл винаги има какво да разкрие.

В скорошно интервю за онлайн изданието Bustle, 44-годишната канадска актриса разказа откровено за много от важните моменти във филмовата си кариера и по-конкретно за изборът на роли. Тя сподели, че има няколко проекта, които съжалява, че е отхвърлила с лека ръка.

Снимка 615022

Източник: GettyImages

Сред тях е предложението за участие в успешната холивудска продукция "Дяволът носи Прада". На Рейчъл е била предложена ролята на асистентката, която работи за шефката на Vogue. Роля, впоследствие изиграна успешно от Ан Хатауей.

"Със сигурност има неща, които ми се иска да бях направила. Донякъде съжалявам, но пък в следващия момент си казвам, че така е трябвало да стане и че в крайна сметка не аз съм бил правилният човек за ролята", казва актрисата и допълва: "През годините съм се чувствала дори виновна пред себе си заради някои възможности, от които не се възползвах. Но впоследствие се научих да се доверявам повече на интуицията си и да приемам нещата такива, каквито са."

Рейчъл Макадамс и здравословните навици, които спазва за добрата си форма

Как Рейчъл Макадамс поддържа невероятна фигура

Стриктните навици на звездата

През годините Рейчъл е била част от редица успешни филми, сред които "Казино роял", "Железния човек", "Мисия невъзможна III", припомня Metro.

Едно от последните ѝ участия е в продукцията Are You There God? It's Me, Margaret, чиято официална премиерата по кината е на 28 април. Във филма Рейчъл влиза в ролята на майка на дъщеря, която е в началото на своето съзряването и преживява значителни драматични промени.