Нина Добрев и Шон Уайт обявиха връзката си публично през април 2020 г. и оттогава често споделят моменти от вълнуващите си пътувания в социалните мрежи. Освен това отношенията им явно вървят наистина добре, щом дори събират семействата си и всички заедно празнуват различни празници.

Нина Добрев, Шон Мендес и поредната ваканция на актрисата в Индонезия

Когато Нина Добрев разпуска в истински лукс

Актрисата на поредна ваканция

През декември двойката сподели пост в Instagram от екскурзия в Мексико, на която са били родителите на Нина, Михаела и Камен Добреви, родителите на Шон Уайт, Роджър и Кати Уайт, както и неговите братя и сестри Кари Уайт Бодман и Джеси Уайт със съпрузите и децата си. За снимки голямата компания позира пред тъмносиньото море и ясно небе.

Още един поглед към връзката на Нина Добрев и Шон Уайт получихме, когато сноубордистът сподели сладък пост за рождения ден на актрисата през януари. Тогава той качи нейна снимка, на която я виждаме с къса розова перука и котешки уши, и написа: "От коя планета си и ще ме вземеш ли със себе си?! Благодаря, че правиш живота ми невероятен! Честит рожден ден, любов моя."

Предвид цялата тази романтика, която струи и от двамата вече цели три години, е съвсем нормално феновете им (а най-вероятно и семействата им) да се запитат дали пък скоро не им предстои следващата голяма стъпка. Всъщност самият Шон Уайт май не е много далеч от идеята за сватба.

Пред People той споделя, че с Нина се наслаждават на времето си заедно. След Олимпиадата сноубордистът най-накрая е свободен да прави каквото си поиска, като желанието му е да се забавлява заедно с половинката си и да се подкрепят.

Нина Добрев, Шон Уайт и готови ли са за семейство

Готови ли са Нина Добрев и Шон Уайт за семейство

Време ли е за следващата голяма стъпка

"Но никога не се знае. Ще видим какво ще стане", добавя загадъчно Шон Уайт, вероятно намеквайки, че обмисля да предложи брак на Нина Добрев. Дали на двойката ѝ предстои да си каже заветното "да" под звуците на сватбения марш, предстои да разберем.