Още през април 2020 г. стана ясно, че Нина Добрев и Шон Уайт са новата звездна двойка на хоризонта. Един месец по-късно самите те обявиха официално връзката си в Instagram. А изглежда оттогава отношенията им вървят съвсем по мед и масло.

Нина Добрев, Шон Мендес и поредната ваканция на актрисата в Индонезия

Когато Нина Добрев разпуска в истински лукс

Актрисата на поредна ваканция

Както Шон Уайт разказва преди последните си олимпийски игри през февруари 2022 г., самият той разбира колко сериозно влюбен е в Нина Добрев точно в един конкретен момент - когато съвсем импулсивно решава да пътува до Южна Африка заради нея.

"Всъщност така започнахме нашата връзка", споделя 36-годишният сноубордист за спонтанното си решение да посети Нина Добрев в страната, където тя снима филм. И едно от нещата, които и двамата споделят като страст, са точно пътуванията.

Година след това съдбоносно пътуване, източник на Us Weekly казва, че Нина е имала много връзки, които не са ѝ се получили, но откакто е с Шон, е развълнувана докъде са стигнали отношенията им. Освен това двамата постепенно предприемат стъпки за започване и на съвместно бъдеще.

"Имаме общи интереси. Начинът, по който се запознахме, наистина укрепи връзката ни. А с проблемите, с които се сблъскваме, се справяме чрез комуникация", споделя пък самият Шон Уайт за връзката си с Нина Добрев. И добавя, че би искал да бъде баща: "Това е нещо, което просто изглежда толкова вълнуващо."

Сега, известно време и много любов по-късно, източник на Us Weekly този път издава, че след близо три години заедно, двойката е все толкова силна. По думите му двамата дори вече са обсъдили и стъпката да се оженят и да си имат деца.

Нина Добрев, Антарктида и пътуването на актрисата и Шон Уайт дотам

Нина Добрев направи и това

Едно от най-вълнуващите приключения на актрисата

"Те са супер съвместими и имат свободен дух. Сега са толкова влюбени и не могат да си представят да не прекарат остатъка от живота си заедно", споделя източникът, който издава още, че според Нина годежът предстои още тази година. А дали това наистина е така, оставяме времето да покаже.