Виктория Бекъм отбеляза десетата годишнина на модния си бранд и с корица на ноемврийския брой на Vogue Австралия. С фотосесията за изданието тя представи модели от последната си колекция, а в интервюто говори за работата и личния си живот.

Снимка 383732

Източник: Vogue

Последният слух около Виктория Бекъм е, че е бременна с пето дете. Тя предпочете да не отговори директно, а заяви, че живее и диша с бранда си седем дни в седмицата, никога не се изключва, не ходи на почивка без да отговаря на обаждания и имейли. И именно по тези причини спокойно може да заяви, че  бизнесът е нейното пето дете.

Снимка 383734

Източник: Vogue

Ако преди 10 години Виктория Бекъм бе позната като поредната известна личност, която иска да материализира славата си през модната индустрия, днес тя гордо промотира своите модели и всички я познаваме преди всичко като дизайнер.

Снимка 383735

Източник: Vogue

Това води до признанието на Виктория, че за тези години е постигнала много повече, отколкото е мечтала и предполагала. Днес тя е начело на добре работеща машина, оценявана на 100 милионa паунда, управлява около стотина човека и знае именната на всеки от тях.

Дейвид и Виктория Бекъм с един имот по-малко

Дейвид и Виктория Бекъм с един имот по-малко

Какво, защо и за колко пари

Отбор професионалисти във всяка област, правилните хора на най-високите позиции, нов офис на няколко минути от дома, в който я чакат четирите й деца и Дейвид Бекъм. Наистина, какво повече може да иска от живот Виктория Бекъм?!