Звездното семейство Бекъм сключиха сделка за милиони преди дни. Дейвид и Виктория се разделиха с имението в Бевърли Хилс срещу доста приятна сума.

Преди 11 години двамата станаха собственици на имота срещу 22 милиона евро. Футболистът точно бе подписал договор с LA Galaxy за над 200 милиона. Имението в италиански стил не бе постоянен дом на двойката през тези години, но пък успя да се превърне в страхотна инвестиция.

Снимка 382071

Източник: Facebook / Conoce las lujosas mansiones de los deportistas ms famosos del mundo.jpg

Цената, на която бе продадено, е с цели 11 милиона евро отгоре. Не се съмняваме, че Дейвид и Виктория са правили подобрения, но сме сигурни и че с тези милиони някой по-скоро си е купил възможността да се фука, че живее в доскорошния дом на семейство Бекъм. А ето и какво друго влиза в цената от 33 милиона евро.

13 000 квадратни метра, шест спални, девет бани, библиотека, стая за музика, външен басейн, игрище на минифутбол. Всичко това и още много, скрито зад огромни врати, висока ограда и буйна растителност, за да нямат шанс любопитните погледи и обективите на папараците.

Какво прави Дейвид Бекъм в Китай

Какво прави Дейвид Бекъм в Китай

Когато работата му позволява да пътува много

Единствените снимки на имението, които сме виждали, са от дрон. Кой ще е новият обитател на мистериозното имение, също не се разкрива, пояснява Daily Mail.