Седмиците на модата без съмнение са сред най-важните дни в календара на всеки моден дизайнер, които не би пропуснал за нищо на света. Дори ако трябва да се качи на подиума с патерици...

Готова ли е Виктория Бекъм да бъде баба и как иска да я наричат внуците

Готова ли е Виктория Бекъм да бъде баба

И как ще иска да я наричат внуците

Точно това ще направи Виктория Бекъм, която преди ден пристигна в Париж, където предстои да представи колекцията си за сезон есен-зима 2024. Само седмица преди важното събитие 49-годишната дизайнерки си счупи крака по време на тренировка във фитнеса.

Във френската столица Виктория пристигна с влак на Gare du Nord, където беше заснета да слиза с обичайната си елегантност въпреки патериците и шината на крака. Тя носеше парка в цвят каки в комбинация с черен клин и обувка (на здравия си крак) на нисък ток.

Самата тя разказа за инцидента си на 14 февруари, когато написа в стори в Instagram: "Честит Свети Валентин на мен... паднах във фитнеса". Съпругът й Дейвид Бекъм също сподели в стори, че счупването не е разместило костта на крака и е "чисто".

Снимка 655209

Източник: Instagram/davidbeckham

Очаква се футболната легенда да се присъедини към Виктория Бекъм в Париж за дефилето на едноименната й марка на 1 март в Париж. Най-вероятно до нея ще бъде и снаха й Никола Пелц-Бекъм, която почти винаги присъства на ревютата на свекърва си.