Виктория Бекъм е публична личност от много години. Със сигурност е свикнала и с интереса към себе си и към личния си живот. Със съпруга й Дейвид не са от тези, които ревностно пазят любовта си, често споделят и какво се случва в ежедневието им. Очевидно са намерили златната среда на това какво трябва да се знае и какво - не.

За да бъде в крак с тенденциите, Виктория Бекъм започна да публикува влогове в своя канал в YouTube. Последното видео в него е от тази седмица и показва акценти от пътуването й до Ню Йорк за представянето на колекцията в колаборация с Reebok.

Покрай всички ангажименти и интервюта, дизайнерката ни даде възможност да надникнем за кратко и в хотелската й стая. И там не откриваме нищо друго, освен хаос. Дрехи са разпръснати навсякъде по пода, козметиката е превзела всичко. Нека го наречем творчески безпорядък...

Снимка 408276

Източник: YouTube

Пред камерата Виктория признава, че подобна гледка би докарала на съпруга й паник атака. Тя често успява да вбеси Дейвид, защото той е супер подреден, а тя - доста разхвърляна. Явно бившият футболист не успява да подчини тази фурия, с която живее вече почти 20 години.

Въпреки пълната лудница, която цари около нея, Виктория има фобия от бактерии и дезинфекцира всичко около себе си. Може да е разхвърляно, но поне е стерилно...

Снимка 408277

Източник: YouTube

Според психолога и поведенчески експерт Джо Хемингс, всичко във видеото е добре режисирано и в него има много скрити послания. Като например неоправеното легло, с което Виктория вероятно иска да ни подскаже, че с Дейвид са имали бурна нощ. Но пък едната възглавница изглежда недокосвана и опровергава това внушение, пише The Sun.

Може би пък просто госпожа Бекъм си дава вид на човек, който е много над тривиалните неща и има далеч по-важни задачи от това да подрежда. Тя ни показва и една действителност, доста по-различна от тази в профилите й в социалните мрежи, което ни навежда на мисълта, че все пак и тя е човек, като нас, и няма как всичко да е перфектно.