Когато миналата година принцеса Шарлийн беше принудена да остане дълго време в родната си Южна Африка заради здравословни проблеми, слуховете за проблеми в брака на монарсите на Монако бяха неминуеми.

Принцеса Шарлийн, празникът на Света Девота в Монако и защо отново беше без принц Алберт

Защо принцеса Шарлийн отново е без съпруга си

Какво празнуват в Монако

И не са стихнали и до днес. Съвсем наскоро френското издание Royauté написа статия, в която твърди, че принц Алберт и принцеса Шарлийн са в процес на раздяла. Новината бързо обиколи доста от таблоидите.

Това пък стана причина от кралския двор на Монако да сметнат за нужно официално да опровергаят новината. В изявлението за Royal Central се казва, че двойката отрича "зловредните слухове", разпространявани от френското списание и ги нарича "напълно безпочвени".

Факт е обаче, че от месеци Шарлийн и Алберт рядко се "засичат" на официални ангажименти. Но може би просто задълженията им да са разпределени така и семейният им живот да върви гладко напук на светските медии.

Двойката на сватбения си ден

Източник: GettyImages

Двойката на сватбения си ден

Сватбата на принца на Монако и състезателката по плуване Шарлийн Уитсток е на 1 юли 2011 г. в тронната зала на княжеството. На следващият ден пък е религиозната церемония. Двамата имат две деца - осемгодишните близнаци Жак и Габриела, като Жак е престолонаследник.