До момента Марк Антъни и Надя Ферейра оставаха доста дискретни по отношение на личния си живот и най-новия член на семейството. Двойката, която сключи брак в началото на годината, посрещна своя наследник скоро след това.

Марк Антъни и Надя Ферейра станаха родители

Щастливата новина на Марк Антъни и Надя Ферейра

Седем е добро число

И въпреки че изминаха около два месеца от събитието, те пазят ревниво бебето и светът не е виждал малкото му личице. Те дори така и не обявиха официално пола му, въпреки че се смяташе, че е момче.

Сега, благодарение на майката на парагвайския модел, можем вече да сме напълно сигурни, че детето наистина е момче. По случай Деня на детето, който в Парагвай се чества на 16 август, Луди Ферейра публикува снимка в социалните мрежи - на нея виждаме бабата, прегърнала своето малко внуче, а посланието гласи: "Честит празник на принца на тази баба. Обичам те."

Освен от обръщението на любящата баба, сините дрешки на детето също потвърждават пола му. Но пък името на малкия наследник остава загадка. Както и личицето му, тъй като все още няма публична снимка, която да го представя ясно.

Затова може само да гадаем на кого прилича повече - на известния си баща или на красивата си майка. Най-вероятно бебето Муниз-Ферейра е наследило силните гени на баща си, тъй като петте му по-големи братя и сестри доста приличат на Марк Антъни.

Надя Ферейра, Марк Антъни и какво знаем за настоящата съпруга на изпълнителя

Надя Ферейра - новата млада и сексапилна съпруга на Марк Антъни

Всичко, което знаем за 23-годишната красавица

А 24-годишната Надя сподели в социалните мрежи снимки на количката на бебето, която е марка Dior и е на стойност 7 700, според Hola. "Излязох на разходка с любовта на живота ми", написа първата подгласничката на Мис Вселена 2021 г. към стоплящите сърцето кадри.