Не мина много време от сватбата на Марк Антъни и Надя Ферейра и щастливата двойка ни изненада отново през февруари. Този път с новината, че ще стават родители. 54-годишният певец и 23-годишната му съпруга Надя Ферейра обявиха на 14 февруари, че очакват първото си дете заедно.

Марк Антъни, Надя Ферейра и новината, че очакват първото си дете заедно

Марк Антъни и Надя Ферейра го направиха

Поредната изненада от страна на семейството

Те споделиха вълнуващата новина с обща снимка в Instagram, която показва ръцете им, галещи растящото коремче на бившата участничка от Мис Вселена. "Най-добрият подарък за Свети Валентин! Благодаря ти, Господи, за тази толкова голяма благословия в живота ни", написаха те.

А сега Марк Антъни официално е баща отново. И то за седми път. 54-годишният певец на "You Sang to Me" посрещна първото си бебе със съпругата си Надя Ферейра, потвърди двойката в съвместна публикация в Instagram. Под черно-бялата снимка на новороденото в ръцете на певеца, той написа на английски и испански: "Божието време винаги е перфектно. Честит Ден на бащата." Все още не са ясни подробности за малкия им наследник, като например как се казва, но сме сигурни, че е въпрос на време, за да разберем.

24-годишният парагвайски модел сподели снимки от интимното си бебешко парти със семейство и приятели на яхта в Instagram миналия месец. Слуховете за връзката на щастливата двойка започнаха, след като двамата бяха забелязани заедно в Мексико Сити в началото на 2022 г. Двамата потвърдиха връзката си официално в Instagram със снимка на Надя, сгушена до Марк, през март същата година. Марк и Надя обявиха годежа си през май 2022 г.