За любовния живот на Ванеса Хъджинс има какво да се разкаже. Първата ѝ публично обявена връзка бе тази с колегата ѝ от "Училищен мюзикъл" Зак Ефрон, която продължи от 2005 до 2010 г.

Остин Бътлър, Ванеса Хъджинс и откровенията на актьора за това колко дължи на бившата си половинка

Жената, която Остин Бътлър не може да забрави

Откровенията на актьора

След това тя и актьорът от "Елвис" Остин Бътлър бяха заедно цели осем години. Знае се, че са започнали да се срещат още през септември 2011 г., но през юли 2012 г. се потвърди, че са официално заедно. През декември 2017 г. пък се появиха слухове, че двойката се е сгодила, след като Ванеса Хъджинс се появи на събитие с диамантен пръстен на ръката. По-късно тя категорично заяви, че няма нищо вярно в слуховете.

В началото на 2020 г. обаче научихме, че тя и Остин Бътлър окончателно са се разделили. Предполага се, че са скъсали още в края на 2019 г., но новината е била обявена през януари следващата година.

Снимка 605096

Източник: GettyImages

И двамата актьори сега са на нов етап от романтичния си живот. Остин Бътлър сега е с модела Кая Гербер, а пък Ванеса Хъджинс е във връзка с Коул Тъкър.

Снимка 605095

Източник: GettyImages

Ванеса и Коул бяха забелязани да се държат за ръце през ноември 2020 г. и оттогава се заговори за връзката им. Точно на Свети Валентин следващата година обаче самите те потвърдиха, че са заедно.

Ванеса Хъджинс, MTV Movie & TV Awards 2022 и различните секси визии на актрисата

Шоуто на Ванеса Хъджинс

Актрисата събра всички погледи

Дали обаче двамата влюбени не са направили следваща голяма крачка? Според TMZ това е така и те са дори вече сгодени. Въпреки че все още не е ясно кога Коул Тъкър е поискал ръката на Ванеса Хъджинс, изданието предполага, че това се е случило миналата година, когато през ноември са били на романтично пътуване до Париж.