Вчера, 5 юни, се проведоха ежегодните награди на MTV за кино и телевизия - MTV Movie & TV Awards 2022. Но не победителите в отделните категории ни бяха толкова интересни, колкото водещата на церемонията.

MET Gala 2022, Ванеса Хъджинс, Кендъл Дженър и предизвикателните им тоалети

Защо всички говорят за Ванеса Хъджинс и Кендъл Дженър

Още от MET Gala 2022

Преди около месец бе обявено, че Ванеса Хъджинс отново ще се нагърби с нелеката задача да води наградите. Последния път, в който я видяхме на сцената на наградите на MTV, беше през 2020 г. Тогава тя бе полята с фалшива кръв, за да може да обяви, че Джейми Лий Къртис ще получи статуетка.

Това не звучи като приятно изживяване, но актрисата не се е поколебала. Не се е поколебала и сега, но не да бъде залята със съмнителна течност, а да смени цели седем визии.

Първата бе още на червения килим преди началото на церемонията. Там Хъджинс събра погледите с тази къса синя рокля на Vera Wang.

Снимка 576553

Източник: GettyImages

Стилът с късите рокли бе продължен и на сцената, където актрисата се появи отново в къса рокля, но то път в златисто.

Снимка 576549

Източник: GettyImages

Доста секси, но това, разбира се, не е всичко, а само началото. Със следващата си визия Ванеса Хъджинс показа дори още повече плът.

Снимка 576547

Източник: GettyImages

Да, става дума за мини пола с предизвикателна цепка, захваната от цветни и големи безопастни игли, и бралет.

Актрисата бе решила да намигне на феновете на Squid Game с анцуг и горнище, които наподобяват тези от сериала. Но с огромната разлика, че тук е много по-секси и много по цветно и искрящо.

Снимка 576550

Източник: GettyImages

Друга препратка към сериал се оказа визията ѝ с раирана риза и къса пола, допълнена от каубойска шапка. Намигването тук е към вторият сезон на "Еуфория" и прословутата визия на Каси (Сидни Суийни) от Оклахома.

Снимка 576548

Източник: GettyImages

И последната закачка на Хъджинс бе не със сериал, а с филм.

Снимка 576552

Източник: GettyImages

Актрисата излезе на сцената облечена като Жената котка от "Батман". Със същата червена перука като Зоуи Кравиц, разбира се.

Снимка 576551

Източник: GettyImages

Последно ще обърнем внимание и една розова мини рокля, която освен много секси, е вдъхновена от Ариана Гранде, пише People.