Докато някои се радват на завидна фигура, резултат от съответните гени, то на други се налага да полагат сериозни усилия, за да не губят форма.

Адриана Лима, 54D, тренировките, храната и как се поддържа бившият „ангел“ на Victoria's Secret

Тайната за перфектното тяло на Адриана Лима

Трансформация по 54D

Американската актриса и певица Ванеса Хъджинс явно спада към втората група, защото звездата неведнъж споделя видеа в Instagram, в подкрепа на съмненията ни.

На един от последните записи тя демонстрира как се упражнява за долната част на тялото, като прави клекове и държи дъмбели в ръцете си.

На въпросното видео тя се упражнява заедно с приятелката си, музикантката GG Magree, и по всичко личи, че хич не й е забавно. Изглежда доста изморена и на ръба на силите си, и я разбираме.

Звездата казва, че тренира по шест пъти в седмицата, но няма да я видим сама във фитнеса, защото обича заниманията с компания.

"Аз съм от хората, които трябва да участват в група", казва Ванеса пред PopSugar. Споделя още, че има нужда някой да й казва какво да прави и предпочита груповата среда, защото е от хората със състезателен характер и околните я карат да полага повече усилия.

Но 32-годишната звезда не разчита само на тежките физически натоварвания. Тя е върл почитател и на горещата йога, която се практикува в помещения с висока стайна температура. "Няма по-добро чувство от това да се изпотиш по време на тренировка", казва тя пред Parade.

Признава, че невинаги успява да се упражнява колкото би искала, но щом приключи с ангажиментите си на снимачната площадка, винаги гледа да навакса. Обича да редува пилатес, посещение в зала на веригата SoulCycle и йога.