Шамарът на Уил Смит в лицето на Крис Рок на Оскарите през 2022 г. продължава да е все така коментирана тема дори и месеци по-късно. Ако преди няколко дни самият актьор наруши мълчанието, като публикува видео с молба за прошка за случилото се, сега Уилоу Смит, дъщеря на актьора и Джейда Пинкет, реши да говори за това.

Уил Смит, Крис Рок и коментарите след видеото с извинението на актьора

Уил Смит се извини, но приема ли го Крис Рок

Смята ли се за жертва комедиантът

И както може да се окачва, застава твърдо и категорично зад баща си. Потомката на актьора от "Аз съм легенда" нарече реакцията на Уил Смит по време на 94-ото издание на наградите Оскар "човешка": "Виждам цялото си семейство просто като хора", искрена бе Уилоу Смит в интервю за Billboard, по време на което тя говори с умиление за онези, които са ѝ дали живот.

Младата 21-годишна певица говори за първи път, за да защити баща си за случилото се през март и се позова на отношението, което медиите имаха към Уил Смит за шамара на Крис Рок: "Това не ме разтърси толкова, колкото собствените ми вътрешни демони", искрена бе Уилоу, като обясни, че най-много я е притеснило поведението на пресата.

Снимка 583446

Източник: GettyImages

"Виждам цялото си семейство като човешки същества и ги обичам и приемам заради цялата им човечност", добави тя. "Поради позицията, в която се намираме, нашата човечност понякога не се приема и от нас се очаква да действаме по начин, който не е благоприятен за здравословен човешки живот", категорична е малката дъщеря на Джейда Пинкет Смит.

Първите думи на Уилоу Смит идват, след като баща й се извини чрез видео на комика Крис Рок за реакцията, която имаше, когато чу шегата за съпругата си: "Поведението ми беше неприемливо и ето ме тук", каза той със сълзи в очите. "Искам да се извиня на семейството на Крис, по-специално на майка му. Не си дадох сметка, не мислех колко хора бяха ранени по това време", обясни Уил Смит, припомняйки си най-близкото обкръжение на водещия онази вечер, с които винаги са имали много добри отношения.

Крис Рок, Уил Смит, извинението на актьора и ще го приеме ли комедиантът

Ще приеме ли Крис Рок извинението на Уил Смит

Какво твърдят източниците

Актьорът също така спомена жена си и децата си, като обясни колко зле са се чувствали през цялото това време: "Джейда няма нищо общо с това. Съжалявам, скъпа", каза той за своята съпруга, която стигна толкова далеч, че заяви, че се надява Уил и Крис да се помирят.