Едва ли скоро споровете около случилото се между Уил Смит и Крис Рок на церемонията по връчването на Оскарите ще спрат.

Уил Смит, Джейда Пинкет Смит, Оскари 2022, шамарът в лицето на Крис Рок и защо всички са срещу актьора

Един за всички - всички срещу Уил Смит

Какво точно се случи на Оскарите

Някои защитават Смит и реакцията му, докато други я осъждат. А трети пък искат да организират боксов мач между актьорите, за да решат спора. Не е трудно човек да се досети, че подобна идея би хрумнала именно на Джейк Пол.

Ютюбърът, превърнал се в боксьор, написа в Twitter, че е готов да осигури хонорар от по 15 милиона долара и за двамата, ако се изправят на ринга един срещу друг. Пол не дава повече подробности около идеята си, а само предлага мачът да се състои още този август.

Президентът на UFC Дейна Уайт не предложи MMA мач между Уил Смит и Крис Рок, но написа в Twitter към видео от шамара, че най-накрая има Оскари, които си заслужават гледането. Отбеляза също, че и челюстта на Рок си я бива.

От The Mirror разбираме, че Антъни Джошуа също е подкрепил Смит. Боксьорът, който в момента се готви за реванша си срещу Олександър Усик, публикува на стори в Instagram снимки от Олимпийските игри в Лондон през 2012 г., на които е с актьора.

Джейк Пол, Кание Уест, Пийт Дейвидсън и ще има ли боксов мач за честта на Ким Кардашиян

Ще има ли боксов мач за честта на Ким Кардашиян

Кание Уест срещу Пийт Дейвидсън

Към тях той пише, че се гордее с него и му дава съвет следващия път да свие юмрука си. И всичко това под звуците на "Eye of the Tiger", станалата популярна покрай филмите за Роки песен на Survivor.