Изминаха няколко дни, откакто в социалните мрежи и интернет пространството се разрази същинска буря около гостуването на Тити Папазов в подкаста на Тото.

Тото и Тити Папазов - изневяра, възпитателно подстригване и гневът на всички

Защо Тото и Тити Папазов станаха трън в очите на българите

Една история за насилие, разказана преди няколко месеца

През месец март, когато въпросният епизод на "При Тото" беше пуснат в YouTube, баскетболният треньор разказа за това как преди години е остригал главата на своя бивша приятелка заради изневяра. И ако преди няколко месеца малцина реагираха на историята, то сега положението е различно - главно заради случилото се с 18-годишната Дебора от Стара Загора.

Множеството от хора в социалните мрежи нападнаха Тото не само заради факта, че е оставил разказана от Тити Папазов история във финалната версия на подкаста, но и защото я е отделил като хайлайт в самостоятелно видео. Освен това, недоволството бе породено и от смеха на водещия по време на разказването на историята.

анкета

Трябва ли известните личности да взимат отношение по свързани с насилие случаи?

Виж резултати

Да, защото позицията и мнението им имат силно влияние върху хората 21.7%

Не, защото го правят за PR 17.8%

Трябва да дават пример не само с думи, а и с дела 20.8%

Всички трябва да взимаме отношение 39.7%

В резултат Тото скри всичките си видеа от подкаста "При Тото" и след известно мълчание направи публично извинение за реакцията си. Последното обаче може и да не се окаже достатъчно...

В официалната страница на Pepsi България във Facebook бе публикувана тяхната позиция относно случилото се около Тото, защото той е едно от рекламните им лица.

Позицията е от името на "Куадрант Бевъриджис" АД - официалната бутилираща компания на продуктите на PepsiCo в България. Те пишат, че са против насилието и няма да предоставят трибуна на поведение, което не показва толерантност или насърчава тормоз и насилие.

Тото проговори за видеото с Тити Папазов - "Моят смях там е още по-обиден..."

"Моят смях там е още по-обиден..." - Тото проговори за видеото с Тити Папазов

Извинението на рапъра-водещ

"Уверяваме ви, че сме предприели всички необходими мерки, свързани с прекратяването на сътрудничеството ни с Тото (Йонислав Йотов)", завършват позицията си от Pepsi. Впечатление прави, че от профила на рапъра в Instagram също вече липсват рекламните постове, свързани с компанията.

Но това не е всичко, защото от велинградския хотел "Арте" използваха профила си във Facebook, за да обявят, че записът на подкаста на Тото, който е трябвало да бъде осъществен там, е отменен. От хотела пишат, че сумите по закупените билети ще бъдат възстановени, но не поясняват дали събитието е отменено от тях, или от самия Тото.