Винаги се ослушваме за полезни козметични трикове и хитри начини да се възползваме максимално от продуктите за красота. Така попаднахме и на настоящия, макар още да не сме решили трябва ли да се замислим да го пробваме.

Откривателят му е певицата Тони Бракстън, а на пръв поглед трикът да е доста шокиращ - трябва да разполагаме с вибратор.

Изпълнителката на хита "Un-Break My Heart" участва във видео поредицата на американското издание на Vogue, наречена Beauty Secrets. В рамките на 10 минути тя показа начина, по който всеки ден се грижи за кожата си и нанася грима си.

Снимка 490522

Източник: GettyImages

Една от най-важните стъпки в рутината й е ползването на вибратор, чрез който да накара ценните съставки на крема й да проникнат добре в кожата на лицето.

"Да, това е вибратор, но аз го наричам "масажор за лице". И не съм го ползвала за други части на тялото си", признава Бракстън.

Явно този нетрадиционен метод на нанасяне на козметични продукти работи добре, защото певицата наистина изглежда впечатляващо за своите 52 години. В края на август се очаква излизането на новия й албум Spell My Name.