Винаги е интересно да научим какво мислят звездите за живота си. Особено когато от гледната точка на постигнали толкова много, се връщат към миналото и споделят какво биха направили по друг начин.

Тони Бракстън е успяла, богата и световноизвестна. Носителка е на седем награди Грами и е сред най-успешните изпълнители в световен мащаб. Едва ли има и човек, който да не е припявал с нея, докато слуша хита ѝ "Un-Break My Heart". 

А съвсем скоро 52-годишната ар енд би певица издаде десетия си студиен албум, озаглавен Spell My Name. 

View this post on Instagram

on

Покрай албума обаче разбираме и още нещо, при това доста интересно - едно от нещата, за които звездата съжалява, е, че не е правила повече секс, когато е била по-млада. 

"Трябваше да пия повече. Трябваше да се забавлявам повече. Да пуша повече, дори. Мисля, че моето религиозно възпитание ме спря да правя много неща, които трябваше", казва Тони Бракстън в интервю за вестник Guardian.

View this post on Instagram

on

Певицата споделя, че семейството ѝ било доста религиозно и дълго време се е лутало между католицизма и Свидетели на Йехова, докато не откриват Обединената методистка църква.

"Веднъж попитах майка ми какво търсят, а тя просто отговори: "70-те бяха много религиозно време. Мисля, че много хора търсеха верния път."

Е, ние сме сигурни, че Тони Бракстън отдавна е намерила верния път за себе си. Сега като и със секса го подкара както трябва, всичко ще си дойде на мястото. Иначе, й пожелаваме успех на албума и с нетърпение очакваме новите ѝ изяви.

Тони Бракстън, видеото й за Vogue и признанието как използва вибратора си

Тони Бракстън не може без вибратора си

Неочакваните ползи от "играчката"