Пандемията промени драстично не само ежедневието ни, но и бизнеса като цяло. Кината усетиха негативите, докато стрийминг платформите ликуваха.

Райън Гослинг, Марго Роби и какъв е хонорарът на актьорите за ролите на Барби и Кен във филма "Барби"

Колко ще получат Райън Гослинг и Марго Роби за ролите си в "Барби"

Още една мистерия отколо филма е разкрита

Но вече сякаш всичко отново започва да се нормализира, а в това число и ходенето на кино. Което означава, че студиата отново ще са склонни да дават огромни хонорари на звездите, които трябва да ни накарат да гледаме филмите им.

От Variety разбираме и колко пари ще получат някои от най-търсените звезди в Холивуд за предстоящите си филми. А в случая на Том Круз говорим за такъв, който вече се върти по кината. Ето и кои са в топ 10.

10. Хоакин Финикс - 20 милиона долара за Joker 2

9. Том Харди - 20 милиона долара за Venom 3

8. Вин Дизел - 20 милиона долара за "Бързи и яростни 10"

7. Крис Хемсуърт - 20 милиона долара за Extraction 2

6. Уил Фарел - 20 милиона долара за Spirited

Снимка 581763

Източник: GettyImages

5. Дуейн Джонсън - 22.5 милиона долара за "Черния Адам"

4. Брад Пит - 30 милиона долара за неозаглавена драма, фокусирана върху F1

3. Леонардо ди Каприо - 30 милиона долара за Killers of the Flower Moon

Снимка 579098

Източник: GettyImages

2. Уил Смит - 35 милиона долара за Emancipation

1. Том Круз - 100+ милиона долара за "Топ Гън: Маверик"

И веднага започваме с разясненията. Всъщност, не е ясно колко точно пари е взел Том Круз като твърдо възнаграждение за ролята си, но има клауза в договора, която му осигурява процент от приходите. И този процент не е чак толкова малък, защото ще получи общо над 100 милиона долара.

Пред Variety един от директорите в големите компании е казал, че единствено Том Круз и Дуейн Джонсън са актьорите, на които студиата си заслужава да залагат много пари, защото почти винаги печалбата е гарантирана. Като Скалата ще получи още няколко милиона допълнително, защото е сред продуцентите на "Черния Адам", а е таксувал Warner Bros. за това, че ще промотира филма в профила си в Instagram.

"Топ Гън: Маверик", Том Круз и постижението от 1 милиард в бокс офиса

Том Круз постигна нещо, което досега не бе

"Топ Гън: Маверик" лети високо

Интересното е, че Хоакин Финикс е успял да увеличи доста значително възнаграждението си за втория филм за Жокера. За първия той получи 4.5 милиона долара, докато за втория внушителните 20 милиона долара.

Не парите обаче са били целта на Килиън Мърфи, Емили Блънт, Робърт Дауни Джуниър и Мат Деймън. За да имат възможността да работят с Кростофър Нолан по Oppenheimer, те са се съгласили да вземат по 4 милиона долара, което е доста малко за актьори от техния ранг.