От няколко дни Никол Шерцингер и участникът в X Factor - Том Евънс, са спрягани за новата звездна двойка. Досега никой от тях не искаше да коментира отношенията им, но музикантът и спортист реши да наруши мълчанието, давайки уклончив отговор на това дали двамата са заедно или не.

Евънс не крие, че намира Никол за много красива, талантлива и страхотна. Но има една голяма пречка двамата да са заедно - натоварените им програми.

Иначе, на него много му харесва идеята да се виждат като двойка, но на този етап тя е по-скоро невъзможна, коментира той на спортно събитие в отговор на журналистически въпроси.

В момента цялото внимание е насочено върху участието му с неговата група в предаването X Factor, в което Шерцингер е жури. Но той винаги намира време за малки закачки помежду им. А след края на шоуто само времето ще покаже дали има бъдеще за двамата като двойка.

Никол Шерцингер, Том Евънс и той ли е новият мъж до певицата

С кого Никол замени Гришо

От един спортист на друг

Както казват колегите на Том, и двамата с Никол са красиви и необвързани, така че нищо не ги спира да бъдат заедно, ако искат. Те дори се шегуват, че единият може да им бъде кум, а другият да носи пръстените на сватбата, пише Daily Mail.