Легендарният певец от Уелс Том Джоунс е на сцената вече повече от 50 години. Времето може и да е прошарило косите му, но гласът му остава непроменен, както и младежкият ентусиазъм, и творчески потенциал.

Том Джоунс, виаграта и интимният живот на 80-годишния музикант

Интимният живот на 80-годишният Том Джоунс

Под завивките на известния певец

Освен че е треньор в британското издание на музикалното риалити шоу Voice, 80-годишният изпълнител не спира да създава музика.

В края на миналия месец - на 23 април, излезе новият му албум Surrounded By Time. "Надявам се да ви хареса толкова, колкото и на мен", написа тогава той към своите почитатели в социалните медии. И очакванията му се сбъднаха, защото албумът оглави чарта.

Така, на 80 години и 10 месеца, Том Джоунс постави рекорд - той е най-възрастният артист, оглавил британската класация за албуми именно с новия Surrounded By Time. Албумът е четвърти за Джоунс начело на британския чарт и първи след Reload от 1999 г., припомня Billboard.

В страницата си в Instagram изпълнителят благодари на всички, които са слушали Surrounded By Time. "Уау! ... на 80 години имам албуми номер 1!", написа той. "Радвах се на всяка минута от този запис и на невероятното чувство да усещам подкрепата и любовта ви".